IĞDIR / KARAKOYUNLU - Mürşitali Şehit Muharrem Taş Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYOR, TÖRENDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Nis

Okulumuzda sınıflararası bilgi yarışması düzenledik.Bu yarışmanın kaybedeni olmadı.Katılan tüm öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik.Soruları hazırlayan branş öğretmenlerimizi ve katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize armağan ettiği Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Okulumuzda günün anlam ve önemine yakışır bir program hazırlandı. Önce Hasretcan Kırkayak hocamız kontrolünde okulumuz bando takımı eşliğinde tüm öğrenciler ve öğretmenler köyde yürüyüş gerşekleştirdik. Ardından tüm sınıflarımız ve velilerimizle Cumhuriyeti kutlama programı yapıldı. Programda emeği geçen Elif Saygı ve Hasretcan Kırkayak öğretmenlerimize ayrıca Okul Müdürümüz Murat Kaya ve Tüm öğretmenlerimize işbirlikleri için teşekkür ediyoruz. CUMHURİYET ÇOK YAŞA.

Ekm

İlçe Jandarma Ekipleri Okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize Trafik Eğitimi verdi.

Ekm

Öğrencilerimizin demokrasiyi anlamaları adına okulumuzda başkanlık seçimleri düzenlendi. İlkokul ve Ortaokul ayrı ayrı başkanını seçti. İlkokul Başkan adayları Delila Sağlab, Emir Efe Karademir, Yasin Eymmen Oklu, Merve Sağ ve Enes Yılmaz idi. Ortaokul başkan adayları Lorin Tabak, Çayan Oklu, Muhammet Kadir ALtun, Ezan Yarşi, Erdem Kızılay ve Ruken Sağ idi. Öğrencilerimiz önce kendilerini tanıttılar ve propaganlarını yaptılar. Ardından tüm okulun katıldığı bir oy verme süreci yaşandı. Tüm Oylar sayıldığında en çok oyu alan ilkokul başkan adayı Merve Sağ oldu. Ortaokul öğrencilerinden de en çok oyu Ruken sağ adlı öğrencimiz aldı. Kendilerini Tebrik ediyoruz.

Ekm

Karakoyunlu İlçe Milli Eğitimin, İstanbul Aydın Üniversitesi ve AKEV ile işbirliği içerisinde yaptığı zoom toplantısına okulumuz Mürşitali şehit er muharrem taş ortaokulu olarak katıldık. Konuşmacı Doç.Dr. Ali Efe İralı' ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı öğretmenimiz Emine GÜl Yazka ve Özel eğitim Sınıfı Öğretmenlerimiz Doğan atlı ve Sümeyra Yılmaz sınıflarında turşu kurma erkinliği yaptı.

Ock

01.10.2022 tarihinde Pençe Kilit Harekatında şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Yusuf ATAŞ'ın ismi okulumuzdaki anasınıfına verildi. Emeği geçen Kardeş Köy Okulları Topluluğu proje koordinatörü Sayın Hilal KALAFAT ve Jandarma personellerine teşekkür ederiz. Açılışımıza vali yardımcımız sayın Abdulkadir ŞAHİN, sayın valimizin eşi kıymetli hanımefendi, kaymakamımız sayın Furkan ATALIK, Kuvvet Komutanlarımız, il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ve şehit aileleri teşrif etmiştir.

May

Iğdır' Merkez Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin yürütmekte olduğu Bir gün bir eğlence  bir oyuncak adlı projesi kapsamında ana sınıfımızı ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler. Iğdır' Merkez Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Okul müdürü, Öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz...

May